Opdrachtgever

Corbeek Financials specialiseert zich in het vinden van financials die binnen uw bedrijfscultuur passen. Het opstellen van een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel van de kandidaat en analyse van uw organisatiecultuur zijn hierbij essentieel.

Financials zijn nodig in iedere branche, dus onze diensten verrichten wij ook voor uw onderneming.

Uw bedrijfscultuur

Kennis van uw bedrijfscultuur is essentieel om te weten of u medewerkers in uw organisatie passen u weet waarschijnlijk al uw organisatie enigszins te typeren: informeel of formeel. Strak georganiseerd of met minder regeltjes. Extern of meer intern gericht

Uw vacature

Uw vacature is uiteraard welkom bij ons. Indien u een openstaande vacature heeft, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we een eerste gesprek zullen inplannen over uw bedrijf, onze werkwijze, de vacante functie en het functieprofiel.

Dit gesprek zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen.

Na dit gesprek gaan wij voor u op zoek naar een passende kandidaat. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van MDI (Management Development Institute), waaruit een analyse komt van het te verwachten gedrag op de werkplek (uw werkplek!).

De rapportage die hieruit volgt kunt u dezelfde dag nog ontvangen. Samen nemen we de rapportage door in combinatie met het gesprek dat door ons met de kandidaat is gevoerd. In samenspraak met u bepalen we of de kandidaat in aanmerking komt om met u in gesprek te gaan, ofwel door is naar de tweede ronde.

Contact

 

Corbeek Financials

Gerard de Bondtstraat 55
5017GS Tilburg
M: 06 - 29 60 00 12

info@corbeekfinancials.nl
www.corbeekfinancials.nl