Kandidaten

Werken in het MKB

Jonge en startende financials, (MBO/HBO/WO afgestudeerden tot 3 jaar werkervaring)

Werken als financial in het MKB is afwisselend. Je hebt met veel aspecten van het financiele vak te maken en zult niet gauw verveeld raken. Je kunt je breed orienteren en ook als opstap naar financiele managementfuncties is het MKB een mooie opstap. Je zult namelijk kunnen (en moeten) communiceren met vele disciplines in de organisatie. (verkoop, inkoop, etc)

Dit maakt het werk leuk en uitdagend.

Vanwege de vaak korte communicatielijnen kom je sneller in contact met directie en management, waardoor je ook leert op een ander nivo te communiceren.

De ervaring die je hierin opbouwt, kan de opstap naar een latere managementfunctie aanzienlijk vergroten.


 

Midcareer financials (MBO/HBO/WO +3-10 jaar werkervaring)

Waarschijnlijk bent u al toe aan iets anders, maar u kunt er maar niet achter komen wat. Als financial hebt u uzelf reeds bewezen, maar u zoekt toch meer afwisseling, uitdaging, erkenning, u wilt meer meedenken en meebeslissen ook.

Het MKB biedt u deze kans.

 

Ervaren financials (MBO/HBO/WO +10 jaar werkervaring)

Ervaren financials zijn nodig. Vooral in groeiende ondernemingen, waarbij de kennis over specifieke financiele zaken steeds meer en meer belangrijker wordt. Vraagstukken als het opzetten van een nieuwe bv, organisatorische en belastingtechnische vraagstukken, (her)structurering van bedrijfsfinanciering zijn zaken die tegelijk aan de orde komen en ook het werken in het MKB voor ervaren financials aantrekkelijk maken.

 

Interimmers/ ZZP-ers
Ben je ZZP-er en op zoek naar een opdracht? Schrijf je dan in en we zoeken voor jou een passende opdracht.

  

MKB iets voor jou? Test het hier!

Korte communicatielijnen, informele werksfeer, meedenken op verschillende werkgebieden. Als deze kenmerken je aantrekken, is het MKB wellicht iets voor jou. Doe de bedrijfscultuurtest om te ontdekken binnen welke cultuur jij het beste past.

IQ Test

Altijd al je IQ willen weten? Doe hier de IQ test.

Contact

 

Corbeek Financials

Gerard de Bondtstraat 55
5017GS Tilburg
M: 06 - 29 60 00 12

info@corbeekfinancials.nl
www.corbeekfinancials.nl